Kundklubb

Linda gillar hemmafix

9 september 2024
Linda
Hemmafix

Linda gillar hemmafix. Hon är äventyraren som inte backar för en utmaning och som tidigare levt ett riktigt cowboyliv. Längs vägen har hon lärt sig att vara kreativ med lösningar och tagit vara på det gamla för att skapa någonting nytt. Från Smakrådet kommer Linda att tipsa och inspirera om allt som rör hemmafix och hobby.

Lär känna Linda:
Har tidigare drivit en ranch med allt från westernridning, BBQ och lassokastning.
Är inte personen som tackar nej till äventyr.
Firade 50-årsdagen med forsränning i Sri Lanka.
Hästen Ice och hundarna Lilo & Tiger Lily är hennes stora passion i livet.

Vilket hemmafix är du med stolt över?
Jag skulle säga att det jag är mest stolt över är att jag vågat testa mig fram och skapat grejer jag först inte trodde att jag kunde. Visst, genom livet har jag byggt och renoverat fem hus – men det är inte det jag tänker på först. Snarare är det saker som att jag har återbrukat gamla använda hästskor och gjort allt från toalettpappershållare och ljusstakar till servetthållare av dem. Att använda saker man annars bara hade kastat. Min hjärna går ofta på högvarv och tänker direkt hur jag kan kombinera olika saker för att hitta nya användningsområden.

Vad är det bästa med att jobba i butik?
En butik utan kunder hade varit en oerhört tråkig plats. Självklart är det mötena med alla kunder som är det bästa! Framför allt de personer som kommer in med en plan om att köpa något specifikt, men sen efter att vi lär känna varandra litegrann och jag kan kommer med lite tips, helt plötsligt lämnar butiken med någonting helt annat – som den blev ännu nöjdare med. Att överträffa förväntningarna och ge det där lilla extra, det är väldigt givande. Min mamma var precis likadan och jag får ofta höra att jag tar efter henne väldigt mycket i det avseendet. Det har nog gått i arv – man blir glad av att göra andra personer glada!


Vad önskar du att fler kunder skulle fråga efter?
De flesta av våra kunder är redan väldigt frågvisa och vet en hel del om sakerna de söker efter. Men ibland kan jag känna att ännu fler skulle våga prova att hitta lösningar som handlar om att fixa det som är trasigt, snarare än att tänka att man direkt måste köpa nytt. Med rätt idéer och redskap kan man göra rätt mycket utan att det måste kosta så mycket – och dessutom göra det klimatsmart. Men det viktigaste är såklart att man hittar det man är ute efter, oavsett om det är en helt ny produkt eller nya sätt att laga en gammal som är trasig.

Dela

Relaterade tips

Så organiserar du smart i köket

Hemmafix
Linda skapar ordning i kaoset.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback Smakrådet

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.

Har du frågor & tips till Halle

Har du feedback, frågor eller tips till Halle kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Halle att bli en ännu bättre kompis!

Dela ditt bästa minne

Berätta och skicka in till oss om ditt bästa minne med glada nallen Halle